x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Conducerea PNL Bucureşti îl propune pe Răzvan Sava primar general interimar

Conducerea PNL Bucureşti îl propune pe Răzvan Sava primar general interimar

24 Noi 2015   •   21:16
Conducerea PNL Bucureşti îl propune pe Răzvan Sava primar general interimar
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Conducerea PNL Bucureşti îl propune pe Răzvan Sava pentru funcţia de primar general interimar, după ce Ştefănel-Dan Marin a fost demis de consilieri.

Potrivit unui comunicat remis, marţi, AGERPRES, Răzvan Sava, reprezentant al PNL în Consiliul General, a fost desemnat de PNL Bucureşti să preia funcţia de viceprimar şi implicit atribuţiile de primar general interimar.

Conducerea PNL Bucureşti a decis demararea procedurilor necesare pentru constituirea unei noi majorităţi la nivelul Consiliului General al Municipiului Bucureşti pe baza Acordului pentru bucureşteni iniţiat de liberali şi pentru susţinerea reprezentantului partidului pentru funcţia de primar general interimar.

"Partidul Naţional Liberal rămâne consecvent Acordului pentru bucureşteni propus Consiliului General şi societăţii civile şi va face toate demersurile necesare pentru ca acesta să fie respectat şi implementat", arată sursa citată.

Primarul general interimar al Capitalei, Ştefănel-Dan Marin, a fost înlăturat de la şefia Primăriei Capitalei în şedinţa CGMB de marţi.

"Se aprobă schimbarea lui Marin Ştefănel-Dan din funcţia de viceprimar al Municipiului Bucureşti. Hotărârea CGMB nr. 167/2015 privind desemnarea unui viceprimar să exercite atribuţiile funcţiei de primar general al Municipiului Bucureşti se abrogă", prevede proiectul de hotărâre care a fost adoptat marţi cu 37 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi trei abţineri.

Consilierul general PNL Alexandru Ionescu a declarat, după şedinţa CGMB, că i-a reproşat viceprimarului cu atribuţii de primar general interimar lipsa de acţiune şi iniţiativă în ceea ce priveşte rezolvarea problemei RADET şi a celor de la RATB.

×