x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Congresul PSD, amânat din cauza coronavirusului

Congresul PSD, amânat din cauza coronavirusului

27 Feb 2020   •   22:22
Congresul PSD, amânat din cauza coronavirusului
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Congresul PSD care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, la Palatul Parlamentului, a fost amânat pentru o dată ulterioară, a anunțat conducerea partidului.

”Având în vedere evoluțiile privind creșterea numărului de persoane aflate în izolare la domiciliu și în carantină, și ținând cont de datele oficiale privind anchetele epidemiologice în curs de desfășurare, considerăm că întâlnirea la București a unui număr important de persoane din toată țara reprezintă un risc care poate conduce la consecințe greu de cuantificat.

Totodată, luând în considerare că majoritatea delegaților la Congresul PSD dețin funcții care implică autoritatea de stat, respectiv primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de Consilii Județene, care sunt șefi ai Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență, Conducerea Colectivă Interimară a PSD a decis amânarea Congresului Extraordinar al partidului.

Din aceste motive, vă rugăm să anulați toate măsurile organizatorice pe care le-ați întreprins în vederea deplasării la București a delegaților pentru data de 29 februarie 2020", se arată în comunicatul de presă emis de PSD

 Congresul PSD ar fi trebuit să aibă loc în 29 februarie.

×