x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UPDATE. Consultări la Cotroceni. Liderul grupului minoritățior: Vom vota orice propunere de prim-ministru

UPDATE. Consultări la Cotroceni. Liderul grupului minoritățior: Vom vota orice propunere de prim-ministru

06 Feb 2020   •   17:21
UPDATE. Consultări la Cotroceni. Liderul grupului minoritățior: Vom vota orice propunere de prim-ministru
Sursa foto: Karina Knapek

UPDATE. Deputatul Varujan Pambuccian a afirmat joi, după consultările de la Cotroceni, că grupul minorităţilor naţionale nu doreşte alegeri anticipate şi că va susţine prim-ministrul propus de preşedintele Klaus Iohannis.

"Noi am expus domniei sale motivele pentru care mai degrabă nu am dori alegeri anticipate şi că vom vota absolut orice propunere ne va face preşedintele pentru un prim-ministru", a declarat liderul grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian.

------------------

Știre inițială. Preşedintele Klaus Iohannis discută, la Palatul Cotroceni, cu delegaţia minorităţilor naţionale în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de prim-ministru, după demiterea Guvernului prin moţiune de cenzură.

Delegaţia minorităţilor naţionale este formată din: Varujan Pambuccian, Dragoş Zisopol, Iulius Firczak, Daniel Vasile şi Gabriel Grosaru.

Anterior, preşedintele a avut consultări cu reprezentanţii PNL, PSD, USR, UDMR, PMP, ALDE şi Pro Europa.

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat joi la Palatul Cotroceni preşedinţii partidelor şi formaţiunilor parlamentare pentru consultări în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru, după ce Guvernul Orban a fost demis prin moţiune de cenzură.

AGERPRES

×