x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Consultări la Cotroceni cu organizațiile lui Soroș

Consultări la Cotroceni cu organizațiile lui Soroș

de Ion Alexandru    |    27 Mar 2019   •   11:10
Consultări la Cotroceni cu organizațiile lui Soroș

Planul lui Klaus Iohannis de a organiza un referendum consultativ, în ziua alegerilor europarlamentare, pare să prindă contur. Ieri, președintele a convocat, la Palatul Cotroceni, mai mulți reprezentanți ai societății civile, dar și jurnaliști, tema fiind organizarea unui referendum pe justiție.

Interesat este că aceste consultări demarate ieri au avut loc în prezenţa unor organizații non-guvernamentale aflate în siajul controversatului  miliardar George Soroș sau care s-au implicat activ în ultimi doi ani, în manifestările și protestele antiguvernamentale de la București.

Este vorba despre prezența la prima rundă de consultări cu președintele a reprezentanților Funky Citizens, Expert Forum, Centrul pentru Resurse Juridice, Iniţiativa România, Asociaţia Decembrie 89, FreedomHouse România, Centrul Român de Politici Europene, Asociaţia Pro Democraţia, Centrul pentru Inovare Publică, Geeks for Democracy, #Rezistenţa, VăDem Just, Active Watch, Consiliul Tineretului din România, Grupul pentru Dialog Social sau Corupţia ucide. Au mai fost prezente și jurnaliste precum Emilia Şercan şi Mădălina Roşca.

 

×