x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Contracul cu Arad - Vadim e dator

Contracul cu Arad - Vadim e dator

16 Oct 2004   •   00:00

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri ca patronul firmei de consultanta Arad Communications, Eyal Arad, i-a trimis o scrisoare prin care ii cere achitarea rapida a ratelor financiare.

Vadim a recunoscut ca PRM are datorii de achitat catre firma de consultanta. Liderul PRM a precizat ca pana acum s-a platit cam jumatate din suma convenita in contractul cu firma israeliana, iar cealalta jumatate va fi platita si ea acum sau dupa alegeri, indiferent daca va castiga sau nu fotoliul de la Cotroceni. Vadim s-a aratat nemultumit ca "cineva din Bucuresti" a deconspirat la presa scrisoarea confidentiala a lui Eyal Arad si ca de aceea se simte nevoit sa solicite firmei din Israel sa-si respecte si ea angajamentele asumate prin acelasi contract si sa actioneze pentru mai buna cunoastere a sa si a PRM pe plan extern, pentru ca pina acum nu a facut nimic in aceasta directie.

C.V. Tudor a mai spus ca cel mai bun prilej ca firma sa se achite de indatoririle din contract este lamurirea situatiei create de diplomatul american Thomas Delare care si-a exprimat dezamagirea ca BNS a incheiat o intelegere cu PRM. Liderul PRM a aratat ca in spatele demersului functionarului Ambasadei SUA se ascunde Michael Guest, "artizanul aliantei PNL-PD, care incearca sa blocheze accesiunea PRM pentru a face loc "protejatilor sai". (Dana Piciu)

×
Subiecte în articol: politic