x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Contre violente Miron Mitrea - Gigi Becali: "Despre ce vorbeşti, omule, eşti nebun?", "Eşti tu dobitoc şi prost!"

Contre violente Miron Mitrea - Gigi Becali: "Despre ce vorbeşti, omule, eşti nebun?", "Eşti tu dobitoc şi prost!"

12 Noi 2012   •   20:16
Contre violente Miron Mitrea - Gigi Becali: "Despre ce vorbeşti, omule, eşti nebun?", "Eşti tu dobitoc şi prost!"

Gigi Becali a avut o dispută violentă cu senatorul PSD Miron Mitrea, în cadrul unei emisiuni la România TV. Discuţia, generată de procedurile prevăzute în Constituţie pentru reţinerea parlamentarilor de către organele de urmărire penală, a degenerat, iar Becali l-a acuzat pe Mitrea că nu i-ar fi dat banii pe un teren şi l-a făcut "dobitoc" şi "prost" de acesta.

În momentul în care se discuta despre modul în care au acţionat procurorii în cazul reţinerii deputatul PDL Alin Trăşculescu, Gigi Becali a intrat în legătură telefonică pentru a-şi exprima punctul de vedere referitor la semnificaţia textului constituţional. Prima sa ţintă a fost preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, aflat în studio: "Mă intrigă când tot văd la televizor că se dau toţi deştepţi, îl ironizează pe Becali, dar nu l-a contrazis nimeni pe Pavelescu când a zis o tâmpienie".

Replica ţărănistului a venit imediat: "Abţineţi-vă de la asemenea apelative, nu vă permit. V-am fost şi avocat".

Miron Mitrea, aflat, de asemenea, în studio, a început să se enerveze când Becali a intervenit peste el. "Vă rog să staţi liniştit când vorbesc eu. Ajunge cu ţipetele astea. Vă rog să ţipaţi la PNL", a spus Mitrea vădit enervat de întrerupere. Atunci Becali a răbufnit. "Vezi că şi tu ai să-mi dai 30.000 de dolari pentru 1000 de metri pătraţi, dar te-am lăsat atunci că aveai anchetă penală şi mi-era milă de tine!", a spus liberalul spre uluiala lui Mitrea. "Despre ce vorbeşti, omule, eşti nebun? Doamne, e dus cu capul ăsta", a constatat pesedistul.

Becali a ţinut-o în continuare cu datoria: "Măi, Mitreo, nu fi obraznic! Ce, crezi că am uitat?" "Nu înţeleg de ce eşti aşa nervos. S-a întâmplat ceva cu tine, ai avut o zi proastă", l-a întrebat preocupat senatorul PSD, însă replica a fost departe de a fi la fel de împăciuitoare. "Am avut o zi proastă pentru că eşti tu dobitoc şi prost", a mai apucat să urle Becali, înainte de a fi întreruptă legătura telefonică.

×
Subiecte în articol: gigi becali cearta miron mitrea