x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Corina Creţu, pe Facebook: Este un abuz folosirea unor fotografii obţinute prin violarea corespondenţei

Corina Creţu, pe Facebook: Este un abuz folosirea unor fotografii obţinute prin violarea corespondenţei

03 Aug 2013   •   13:27
Corina Creţu, pe Facebook: Este un abuz folosirea unor fotografii obţinute prin violarea corespondenţei
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Europarlamentarul Corina Creţu cataloghează, într-o postare pe Facebook, sâmbătă, drept ''un abuz'' folosirea publică de către unele site-uri a pozelor sale, obţinute prin ''violarea corespondenţei'' şi menţionează că unele dintre aceste fotografii nu au niciun fel de legătură cu ceea ce se numeşte ''corespondenţa'' sa cu Colin Powell, informează agerpres.ro.

''Unele site-uri din ţară publică fotografii care - reamintesc opiniei publice - au fost furate din contul meu personal de e-mail prin-un act de piraterie informatică. Unele dintre aceste fotografii nu au nici un fel de legătură cu ceea ce se numeşte 'corespondenţa mea cu Colin Powell', pur şi simplu făceau parte dintre amintirile mele personale, alături de alte zeci de fotografii din acel cont, de familie sau din activitatea mea profesională. Consider un abuz folosirea publică a acestor poze care au fost obţinute prin violarea corespondenţei şi care îmi încalcă dreptul elementar la viaţă privată'', spune Corina Creţu.  

×