x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Corina Creţu: Voi reprezenta România cu mândrie în PE

Corina Creţu: Voi reprezenta România cu mândrie în PE

de Agerpres    |    01 Iul 2014   •   19:50
Corina Creţu: Voi reprezenta România cu mândrie în PE

Europarlamentarul Corina Creţu (PSD), aleasă marţi vicepreşedinte al Parlamentului European, a declarat că va reprezenta cu mândrie, onoare şi onestitate România în legislativul european.

"Aş dori să le mulţumesc tuturor colegilor şi tuturor grupurilor politice care au votat pentru candidatura mea la funcţia de vicepreşedinte al PE. Candidatura mea a venit în mod firesc ca urmare a scorului pe care Alianţa PSD-PC-UNPR l-a avut la alegerile europarlamentare, nu a fost o candidatură aranjată, o candidatură care vine ca urmare a unor compromisuri. Faptul că am avut cel mai mare scor dintre candidaţii S&D este meritul nostru, al tuturor, al delegaţiei social-democrate din România", a spus Corina Creţu.

Ea a mai spus că alegerea Adinei Vălean (PNL) în funcţia de vicepreşedinte al PE este un câştig pentru România, care va fi mult mai bine reprezentată în structurile legislativului european.

"Până acum am avut un singur vicepreşedinte al PE, pe Laszlo Tokes, care a venit propus de Ungaria şi susţinut de Traian Băsescu şi de PDL, care acum au ales să o susţină pe dna Vălean, dar pentru România este foarte bine, pentru că în mod clar este mult mai bine reprezentată în structurile PE", a adăugat Corina Creţu.

×
Subiecte în articol: corina cretu parlamentul european