x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Corlăţean: Renunţarea lui Stolojan ridică probleme asupra seriozităţii desemnării lui ca premier

Corlăţean: Renunţarea lui Stolojan ridică probleme asupra seriozităţii desemnării lui ca premier

15 Dec 2008   •   00:00

Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a declarat că decizia lui Theodor Stolojan de a-şi depune mandatul de premier desemnat ridică semne de întrebare asupra fundamentului şi seriozităţii desemnării acestuia de către şeful statului.



Corlăţean a spus că nu cunoaşte motivaţia reală a deciziei lui Theodor Stolojan de a-şi depune mandatul de prim-ministru desemnat.

"Se pune însă problema fundamentului şi a seriozităţii desemnării acestei propuneri de prim-minstru, mai ales că această renunţare a venit la doar câteva zile de la desemnare şi nici nu este pentru prima dată când domnul Stolojan renunţă", a afirmat secretarul general al PSD.

Corlăţean a mai spus că o decizie în ceea ce priveşte o nouă desemnare de premier se va lua în urma consultărilor de la Cotroceni dintre şeful statului şi reprezentanţii celor două partide care au semnat acordul de guvernare.

"Dacă sunt dificultăţi în ceea ce priveşte conducerea PDL şi desemnarea prim-ministrului, PSD are omul potrivit, competent, care poată să asigure conducerea guvernului", a mai afirmat el.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic