x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cozmanca - Ion Iliescu se va implica in campania PSD

Cozmanca - Ion Iliescu se va implica in campania PSD

23 Oct 2004   •   00:00

Presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, a declarat la Suceava ca seful statului se va implica in campania electorala si va aduce "un plus de consistenta, credibilitate si seriozitate" pentru Uniunea Nationala PSD+PUR.

Cozmanca a mai spus, potrivit Mediafax, ca are un "optimism motivat" ca Uniunea PSD+PUR va castiga alegerile prezidentiale si parlamentare, printre argumente fiind si participarea in campania electorala a presedintelui Romaniei, Ion Iliescu. El a sustinut ca un element important pentru castigarea alegerilor sunt "credibilitatea si notorietatea de care se bucura actualul sef al statului, domnul Ion Iliescu" si a precizat ca, din momentul inceperii campaniei electorale, "evident, se va angaja si dansul in aceasta cursa", pe listele PSD+PUR pentru Senat. "Eu cred ca va da un plus de consistenta, de credibilitate, de seriozitate, de incredere, si credem ca si acest element este de natura sa incline balanta de o maniera categorica in favoarea fortelor autentic democratice", a mai spus Cozmanca. Un alt lider al PSD care nu exclude implicarea sefului statului in campania electorala a partidului de guvernamant este senatorul Sorin Oprescu, desemnat director de campanie al PSD Bucuresti, organizatie pe listele careia Iliescu candideaza pentru Senat. "Nu am discutat deocamdata cu domnul presedinte, dar probabil ca ii vom face propunerea de a se implica in campanie. Vom vedea cum va putea face acest lucru din punct de vedere legal, ca sa nu lezam diverse orgolii sau sa fim acuzati ca incalcam ordinea constitutionala", a spus Oprescu. (Monica Iordache, Silviu Sergiu)

"NU STIU"

Seful statului a refuzat ieri, intr-o discutie avuta cu ziaristii la Teatrul de Opereta, sa dezvaluie cum va arata campania electorala a senatorului Ion Iliescu. "Nu stiu. O sa vedem", a spus el. In urma cu o luna, deputatul PSD Viorel Hrebenciuc sustinea ca presedintele Iliescu nici nu are nevoie de campanie electorala. "O sa mergem noi cu poza lui prin tara", spunea Hrebenciuc.

×
Subiecte în articol: politic iliescu ion