x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Azi va fi prezentat calendarul suspendării lui Băsescu

Crin Antonescu: Azi va fi prezentat calendarul suspendării lui Băsescu

09 Ian 2012   •   09:05
Crin Antonescu: Azi va fi prezentat calendarul suspendării lui Băsescu

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi, la inceputul sedintei USL, ca in cursul acestei zile va fi prezentat calendarul demersului de suspendare a presedintelui Traian Basescu.

"Noi am comunicat foarte clar ce se intampla cu acel document (privind suspendarea presedintelui - n.r.) si el isi urmeaza cursul, precum si dezvoltarile din jurul acelui document. Cred ca am spus destul de clar la sfarsitul anului trecut. Anuntam azi un calendar destul de complet in care aceste elemente isi vor gasi locul", a spus Antonescu, potrivit Agerpres.

El s-a referit si la posibilitatea initierii unei noi motiuni de cenzura impotriva Guvernului Boc, in situatia in care acesta isi va angaja raspunderea in fata Parlamentului pe noua lege a Sanatatii.

"Vom discuta toate aceste lucruri si vi le vom aduce la cunostinta. Suntem in schema aproape automata pe care o cunoasteti. Daca si pe acesta lege Guvernul va face angajare de raspundere, probabil ca vom face inca o data si noi motiune de cenzura. Nu mai avem Parlament, avem acest mod al angajarii de raspundere si motiunea de cenzura", a explicat liderul liberal.

Legat de subiectul noii legi a Sanatatii, Crin Antonescu a sustinut ca guvernantii Romaniei ar trebui sa ia un exemplu de la subsecretarul de stat Raed Arafat.

"Despre noua lege a Sanatatii a vorbit foarte clar, foarte sugestiv, un om pe care cred ca il respectam cu totii pentru profesionalismul si integritatea lui, Raed Arafat. N-as adauga nimic. Traian Basescu l-a criticat pe Raed Arafat. Eu cred, insa, ca toti cei care guverneaza si vor guverna Romania pot lua de la Raed Arafat, nu de la Traian Basescu, exemplu din toate punctele de vedere si e foarte sugestiv faptul ca, in guvernele Romaniei, acest om a dovedit mai mult devotament si la urma urmelor mai mult patriotism in aceasta tara", a conchis presedintele PNL.

×