x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu, despre muzica folosită în campanie: Ar trebi AC/DC să ne dea bani pentru că le-am făcut propagandă

Crin Antonescu, despre muzica folosită în campanie: Ar trebi AC/DC să ne dea bani pentru că le-am făcut propagandă

de Agerpres    |    04 Apr 2014   •   20:36
Crin Antonescu, despre muzica folosită în campanie: Ar trebi AC/DC să ne dea bani pentru că le-am făcut propagandă

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, în conferinţă de presă la Sibiu, că UEFA nu a dat în judecată partidul pentru folosirea imnului Ligii Campionilor în campania pentru europarlamentare, aşa cum nici formaţia AC/DC nu a dat în judecată USL pentru că a utilizat în scop electoral o melodie a lor.

Cu toate acestea, liberalii şi-au lansat vineri, candidaţii la Sibiu pe "Oda bucuriei", nu pe imnul Ligii Campionilor.

"Din punctul meu de vedere şi asta o ştim toţi, nu este niciun fel de problemă, că a fost discuţia asta dacă nu cumva UEFA o să ne dea în judecată. Nu. Este vorba de nişte drepturi care există la ORDA asupra unor producţii muzicale pentru care plăteşti o taxă. Nici AC/DC nu ne-a dat în judecată pentru melodia folosită în timpul campaniei USL", a explicat Crin Antonescu.

Liderul liberalilor s-a declarat bucuros ca rocker, că a făcut propagandă AC/DC în campania USL, pentru că, susţine acesta, mulţi social democraţi nu auziseră de această formaţie anterior.

"Foarte mulţi din alegătorii PSD-ului nu erau obişnuiţi cu AC/DC, deci ar fi trebuit AC/DC să ne dea bani, am făcut o frumoasă propagandă. Domnii şi doamnele din PSD, mulţi au auzit prima dată şi au savurat, le-a plăcut, ceea ce pe mine ca rocker mă bucură. Am făcut o frumoasă propagandă AC/DC-ului şi acum putem folosi liniştiţi şi cealaltă piesă", a comentat Crin Antonescu.

Întrebat de ce evenimentul de lansare a candidaţilor PNL pentru europarlamentare de la Brăila s-a făcut în acordurile imnului Ligii Campionilor, iar cel de vineri de la Sibiu pe "Oda bucuriei", Antonescu a răspuns că nu ştie "care e motivul de natură scenografică pentru care s-a folosit o melodie sau alta".

La Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu a avut loc, vineri, lansarea candidaţilor PNL la europarlamentare pentru regiunea Centru, în prezenţa conducerii partidului şi a membrilor şi simpatizanţilor.

×
Subiecte în articol: crin antonescu ac/dc