x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: "Din respect şi colegialitate voi purta o discuţie cu domnul Dragnea"

Crin Antonescu: "Din respect şi colegialitate voi purta o discuţie cu domnul Dragnea"

28 Sep 2013   •   13:42
Crin Antonescu: "Din respect şi colegialitate voi purta o discuţie cu domnul Dragnea"

Liderul PNL, Crin Antonescu a declarat sâmbătă, la Sighetu Marmaţiei, că dacă vicepremierul Liviu Dragnea va dori să discute de îndată Legea electorală o va face pentru "domnia sa", deşi sunt probleme mult mai urgente, precum Roşia Montană sau Codul Silvic.

Din respect şi colegialitate voi purta discutia cu domnul Dragnea. Sunt lucruri mult mai importante decât modificarea legii alectorale, dar dacă domnul Dragnea vrea să discutăm de îndată Legea electorală, o voi face pentru domnia sa", a spus Antonescu, conform Mediafax.

Parlamentarii PNL - 63 de senatori şi deputaţi - propun, într-o iniţiativă de modificare a legii pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, revenirea la sistemul de vot în două tururi pentru primari şi la alegerea şefului Consiliului Judeţean în mod indirect, de către consilieri.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, că PSD nu susţine iniţiativa PNL de modificare a legii administraţiei locale şi consideră că trebuie o discuţie cu PNL cât mai curând pentru ca lucrurile să fie tranşate cât mai rapid, dacă se merge mai departe cu "acest USL".

×
Subiecte în articol: crin antonescu liviu dragnea