x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: "Există riscul unor falii în USL. Agravarea trebuie prevenită cât mai repede!"

Crin Antonescu: "Există riscul unor falii în USL. Agravarea trebuie prevenită cât mai repede!"

21 Mai 2013   •   18:57
Crin Antonescu: "Există riscul unor falii în USL. Agravarea trebuie prevenită cât mai repede!"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat că în USL există "riscul unor falii" care ţin de încrederea dintre partenerii din Uniune, însă trebuie prevenită agravarea acestora cât mai repede, în sensul restabilirii încrederii între reprezentanţii partidelor din coaliţie.

"Discuţiile interne sunt întotdeauna, din punctul meu de vedere, de asumat. Nu am, din ceea ce am spus cu adevărat, nimic de retras, şi dacă am spus că într-adevăr există riscurile unei falii, am făcut-o cu toată buna credinţă, pentru a le preveni, pentru că ele există. Şi sunt şi eu conştient, cum este şi premierul Ponta, că avem de lucru, mult şi repede, la prevenirea unor agravări în privinţa acestor falii. În primul rând la capitolul încredere, şi acum nu mai vorbesc de încrederea între doi oameni, vorbesc de încrederea între mulţi oameni", a declarat Antonescu, potrivit Mediafax.

În ceea ce priveşte relaţia personală cu Victor Ponta, liderul PNL o vde ca fiind "pe fond" neschimbată.

"Este o relaţie care, în anumite momente, a traversat, a trecut printr-o cumpănă, cum este şi acest moment. Am avut şi eu momentul meu de nemulţumire, l-am spus, pe anumite teme, a avut acum şi premierul momentul său de nemulţumire, pe alte teme. Dar, pe de altă parte – lucrurile de fiecare dată fiind depăşite şi atunci, şi acum – pe de altă parte, este o relaţie care a câştigat, în sensul că, spre deosebire de perioada din opoziţie, ea este încărcată, în mod firesc acum, cu mai multă responsabilitate", a recunoscut Antonescu.

×
Subiecte în articol: crin antonescu Victor Ponta incredere USL