x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu face declaraţii la ora 18:00

Crin Antonescu face declaraţii la ora 18:00

26 Feb 2014   •   15:56
Crin Antonescu face declaraţii la ora 18:00
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, va susţine în această seară, de la ora 18,00, o conferinţă de presă la sediul central al partidului, informează Biroul de presă al PNL.

Miniştrii liberali şi-au despus astăzi demisiile din funcţii, ca urmare a deciziei conducerii PNL de a ieşi de la guvernare.

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu, care a votat împotriva ieşirii PNL de la guvernare, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că "trebuie să facem un efort să încercăm să punem mai presus de interesele politice şi personale interesele unei ţări şi ale unor oameni, pentru că aceşti oameni în mod clar au nevoie de ceva mai bun şi merită ceva mai bun".

"Dragă Crin, dacă tu nu-ţi vei asuma această responsabilitate, atunci o voi face eu, îi voi cere primului-ministru Victor Ponta să-şi ţină toate angajamentele luate în cadrul USL faţă de PNL, respectiv menţinerea tuturor poziţiilor în structurile centrale şi locale, listele comune la Parlamentul European, cât şi un lucru foarte important - susţinerea unui candidat liberal la Preşedinţia României", a spus senatorul liberal, într-o conferinţă la sediul Institutului pentru Studii Liberale", a spus fostul premier.

Ulterior, Tăriceanu a mers la Palatul Victoria, unde a avut o discuţie cu premierul Victor Ponta despre continuarea proiectului USL.

×