x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Guvernul va fi condus din Kiseleff

Crin Antonescu: Guvernul va fi condus din Kiseleff

21 Dec 2016   •   23:30
Crin Antonescu: Guvernul va fi condus din Kiseleff

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seară, la Realitatea TV, că noul guvern va fi condus din Kiseleff, în condiţiile în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a vrut să dea, prin nominalizarea lui Sevil Shhaideh, o dovadă de "maximă forţă" în partid şi în spaţiul politic.

'Într-un partid cu atâtea personaje familiarizate cu marile demnităţi, e o numire surprinzătoare şi cred că această numire este atât de surprinzătoare, pentru că dl Dragnea a vrut să dea - şi în sensul acesta a reuşit - o dovadă de maximă forţă în interiorul partidului şi în spaţiul politic. (...) Va fi un guvern condus de facto - asta ne şi spune domnul Dragnea - de la Kiseleff, de la cabinetul 1 al PSD. Asta va alimenta comparaţiile răutăcioase, pentru că, după cum ştiţi, nici la comunişti, rareori, secretarul general al partidului (...) erau prim ministru, uneori niciodată. Primul ministru era un superfuncţionar al puterii, puterea era în altă parte. (...) Dincolo de asta, dl Dragnea joacă un joc politic şi până acum îl joacă bine', a spus Crin Antonescu.

El a adăugat că Liviu Dragnea 'a evoluat'.

'De la instaurarea domniei sale ca preşedinte şi până astăzi a fost o perioadă cu un parcurs remarcabil. (...) Dragnea a jucat tare şi a jucat bine, din punct de vedere, evident, al intereselor sale politice', a menţionat Antonescu.

Referindu-se la Sevil Shhaideh, Crin Antonescu a spus că nu reprezintă nici o problemă originea etnică a acesteia, spunând că turcii şi tătarii din România sunt buni români. 'Turcii şi tătarii din România au fost întotdeauna buni, foarte buni cetăţeni români. Au fost şi sunt comunităţi extrem de serioase şi extrem de loiale statului român', a mai spus Antonescu.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: crin antonescu kiseleff