x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: "În următoarele 24 de ore decid dacă mă reîntorc în vacanţă"

Crin Antonescu: "În următoarele 24 de ore decid dacă mă reîntorc în vacanţă"

de Agerpres    |    13 Aug 2013   •   17:39
Crin Antonescu: "În următoarele 24 de ore decid dacă mă reîntorc în vacanţă"

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat marţi că încă nu şi-a încheiat concediul, spunând că în următoarele 24 de ore va decide dacă va pleca din nou în vacanţă.

"Eu nu am încheiat concediul", a spus Antonescu, într-o conferinţă de presă, întrebat dacă va avea o întrevedere marţi cu premierul Victor Ponta, în contextul în care ambii au terminat vacanţa.

Antonescu a mai precizat că nu ştie să existe subiectul nominalizării lui Ovidiu Silaghi la Transporturi pe agenda discuţiilor cu Ponta.

De asemenea, el a susţinut că reacţia sa în cazul declaraţiilor liderului partidului maghiar Jobbik, Gabor Vona, a venit la trei zile după momentul în care au fost făcute, deoarece Senatul este în vacanţă parlamentară.

"Instituţia unde lucrez şi pe care o conduc, Senatul României, nu este în activitate, este în vacanţă parlamentară, aşa este conform Constituţiei şi legilor care guvernează activitatea Parlamentului. Dacă nu este sesiune extraordinară, şi nu este, Parlamentul se află în vacanţă parlamentară. Nu este o instituţie care să aibă o activitate care să nu se bucure şi de participarea mea. Eu consider că rolul nostru, al celor care facem politică, lideri de partid, nu este acela de a oferi în permanenţă un duel al declaraţiilor şi al comentariilor. Nu fac comentarii de pe plajă, nu povestesc cât am slăbit sau m-am îngrăşat. Încerc o comunicare esenţială", a mai spus Antonescu, punctând că afirmaţiile legate de Ungaria reprezintă o temă majoră, dar la care nu trebuie răspuns în cinci minute.

×