x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Influenţa 'vădit ocultă' a acestor forme militare în politică şi în economie trebuie să înceteze

Crin Antonescu: Influenţa 'vădit ocultă' a acestor forme militare în politică şi în economie trebuie să înceteze

10 Noi 2012   •   17:16
Crin Antonescu: Influenţa 'vădit ocultă' a acestor forme militare în politică şi în economie trebuie să înceteze
Sursa foto: Alexandra Pandrea/Intact Images

Copreşedintele USL Crin Antonescu a declarat sâmbătă la Sinaia că serviciile speciale ale statului trebuie să se retragă din politică, una dintre marile 'bătălii' ale USL fiind aceea să facă în România din politică o 'afacere cu adevărat civilă', scrie agerpres.

'Una dintre marile noastre bătălii este să facem în România o adevărată democraţie, adică să facem în România din politică o afacere cu adevărat civilă. Lucrul despre care lumea nu vrea sa vorbească de foarte mulţi ani este că, dacă e adevărat că anumite zone de administraţie trebuie depolitizate, este foarte adevărat că, de pildă, serviciile speciale ale statului român trebuie să se retragă din politică', a declarat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a arătat că este nevoie ca influenţa 'vădit ocultă' a acestor forme militare în politică şi în economie trebuie să înceteze, unele servicii fiind foarte bune în ceea ce fac şi meritând felicitări pentru munca lor.

Copreşedintele USL a participat sâmbătă la Sinaia la evenimentul de lansare a candidaţilor USL pentru Colegiile de senator şi deputat din Prahova, acţiune la care au participat peste 500 de delegaţi.

×