x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Nu am cerut niciun fel de garanţie de la PSD privind candidatura la prezidenţiale

Crin Antonescu: Nu am cerut niciun fel de garanţie de la PSD privind candidatura la prezidenţiale

20 Sep 2013   •   13:28
Crin Antonescu: Nu am cerut niciun fel de garanţie de la PSD privind candidatura la prezidenţiale
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri că a vorbit la telefon cu premierul Victor Ponta, înainte de plecarea sa în Elveția, despre temele aflate pe agenda Parlamentului, despre comisia comună "Roșia Montană", subliniind că discuția nu s-a axat pe candidatura sa la prezidențiale și că nu a cerut garanții de la social-democrați pentru a-l susține în alegeri.

"Am vorbit la telefon, am recapitulat temele din agendă—ce se petrece la Parlament, comisia comună cu Roșia Montană, chestiunile astea. După cum am văzut declarațiile, mergem înainte. Chestiunea asta cu certatul și cu împăcatul face parte din vocabularul dumneavoastră (al presei—n.r.) și probabil l-a împrumutat și premierul, ca să o termine odată cu dumneavoastră", a spus Crin Antonescu, la Palatul Parlamentului, înainte de ședința Biroului Politic Național al partidului.

Întrebat dacă a primit garanții că va rămâne candidatul USL la prezidențiale, el a spus că nu a cerut asemenea garanții.

"Asta este obsesia dumneavoastră. Nu e a mea. Eu am vrut să clarificăm public niște chestii, nu am cerut nimănui niciun fel de garanție. Eu îmi văd de treaba mea și nuanțele din declarațiile colegilor de la PSD le aparțin, dânșii au simțit nevoia să se clarifice asupra unor lucruri asupra cărora păreau neclari. A avut loc o discuție telefonică, dar nu despre candidatura la prezidențiale, pentru că asta nu e o temă pentru mine. Lucrurile sunt foarte clare pentru mine, ca să nu vorbim că e o temă din agenda anului 2014. Suntem în anul 2013. Am vorbit despre săptămâna aceasta, despre deciziile importante care trebuia luate și ne-am înțeles după cum era normal", a conchis Antonescu.

×