x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Parchetul nu lucrează la ordinele unui cetăţean în tricou albastru care iese din când în când în faţa unui gard şi face declaraţii

Crin Antonescu: Parchetul nu lucrează la ordinele unui cetăţean în tricou albastru care iese din când în când în faţa unui gard şi face declaraţii

04 Aug 2012   •   19:31
Crin Antonescu: Parchetul nu lucrează la ordinele unui cetăţean în tricou albastru care iese din când în când în faţa unui gard şi face declaraţii

Invitat al emisiunii "Q&A", realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, Crin Antonescu a comentat amenintarile lansate public de Traian Basescu referitoare la adresa primarilor si a functionarilor din MAI.

Crin Antonescu a precizat ca nu Traian Basescu stabileste cine merge si cat merge la inchisoare in Romania, atragand atentia ca este foarte important ca institutiile statului sa isi faca datoria in continuare.
'Important este ca primarii sa faca ceea ce este de datoria lor sa faca, important este ca Ministerul Administratiei si Internelor sa functioneze ignorand toate amenintarile sale“, a declarat Crin Antonescu.

Presedinte interimar a precizat ca si mai important este ca Parchetul General sa inteleaga ca nu lucreaza la ordinele unui 'cetatean in tricou albastru care iese din cand in cand in fata unui gard si face declaratii.“


Citisi si: Antonescu: Daca suspendarea si referendumul nu aveau loc, in toamna riscam sa avem violente sociale

Perspectiva invalidarii referendumului, si a revenirii la Cotroceni a lui Traian Basescu, va avea un efect negativ asupra vietii sociale din Romania, crede Crin Antonescu.
In primul rand, nerealizarea demersului politic la care au subscris cei 7,5 milioane de cetateni care au votat pentru demiterea lui Basescu, va face ca minimul respect pentru autoritate, ce mai exista inca in societate, sa nu mai functioneze, afirma Antonescu.
De asemenea, Antonescu opineaza ca invalidarea referendumului va duce la aparitia unei manifestari nemaiintalnite in Romania: eurocepticismul, si sentimentul ca solutia crizei a fost impusa poporului roman.

×