x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: "PNL nu vizează absorbirea unei părţi din PDL, avem cu totul alte probleme pe agendă"

Crin Antonescu: "PNL nu vizează absorbirea unei părţi din PDL, avem cu totul alte probleme pe agendă"

25 Mar 2013   •   11:15
Crin Antonescu: "PNL nu vizează absorbirea unei părţi din PDL, avem cu totul alte probleme pe agendă"

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat luni că PNL nu vizează absorbirea unei părţi din PDL. "Noi avem cu totul alte probleme pe agendă, probleme care ţin de guvernare, de revizuirea Constituţiei, care ţin regionalizare. Avem chiar foarte multe probleme, iar singura absorbţie care ne preocupă este absorbţia de fonduri europene", a explicat preşedintele PNL.

Antonescu a apreciat declaraţiile premierului Victor Ponta vizavi de dreptul legitim al PNL de a organiza o dreaptă puternică. "Îi mulţumesc. Sunt nişte declaraţii cât se poate de oneste şi corecte. Viziunea o împărtăşesc. Am spus-o de foarte, foarte multă vreme, am spus-o din 2007, din 2008 când PD era foarte puternic, fără a fi de dreapta, că sănătatea vieţii politice româneşti va fi asigurată de existenţa a două partide mari - unul pe dreapta, unul pe stânga - cu adevărat reprezentând, punând în practică aceste doctrine. Întotdeauna am spus că PNL este partidul de dreapta din România autentic, când mai mic, când mai mare, dar autentic de dreapta", a spus liderul liberalilor.


×
Subiecte în articol: crin antonescu absorbtie PDL