x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: "Ponta minte când spune că legea amnistiei a fost iniţiată de PNL"

Crin Antonescu: "Ponta minte când spune că legea amnistiei a fost iniţiată de PNL"

05 Mar 2014   •   13:28
Crin Antonescu: "Ponta minte când spune că legea amnistiei a fost iniţiată de PNL"

Liderul PNL Crin Antonescu spune că Victor Ponta a făcut afirmaţii mincinoase scandaloase când a afirmat că legea amnistiei a fost iniţiată de Antonescu şi Fenechiu.

"Aceasta nu e o minciună banală, e scandalos să afirmi asta ca premier în Parlament şi în faţa opiniei publice. Se ştie foarte bine că legea a fost iniţiată de deputaţii Mădălin Voicu şi Nicolae Păun şi se poate verifica acest lucru. PNL a blocat legea amnistiei, nu a propus-o", a spus Antonescu.

"N-am nicio ezitare să spun că PNL s-a comportat ireproşabil în cadrul USL", a adăugat preşedintele PNL.

Pe de altă parte, Antonescu este de părere că posibila numire a lui Călin Popescu Tăriceanu la şefia Senatului ar duce la o situaţie penibilă.

"Tăriceanu o să fie preşedintele PSD al Senatului. E într-o situaţie care se poate descrie la diateza pasivă. E luat, e pus, e dus", a afirmat Antonescu.

"Dacă PSD are voturi la Senat şi doreşte să îl facă pe domnul Tăriceanu preşedintele PSD al Senatului, nimeni nu îl poate opri. Dar încununează o situaţie penibilă", a completat el.

Cât despre o posibilă moţiune de cenzură împotriva noului Guvern, liderul PNL a spus că "este prematur să discutăm" despre aşa ceva.

×
Subiecte în articol: legea amnistiei antonescu ponta