x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: “Proiectul de organizare al UDMR seamănă cu harta Dictatului de la Viena”.

Crin Antonescu: “Proiectul de organizare al UDMR seamănă cu harta Dictatului de la Viena”.

21 Iun 2011   •   19:05
Crin Antonescu: “Proiectul de organizare al UDMR seamănă cu harta Dictatului de la Viena”.

Co-presedintele USL, Crin Antonescu, a declarat marti seara, la Realitatea TV, ca Traian Basescu incearca sa puna presiune pe UDMR si sa-i faca sa creada ca a realizat o intelegere oculta cu Opozitia in privinta reorganizarii teritoriale.

Antonescu respinge si proiectul UDMR de reorganizare pe 16 regiuni, deoarece “aceasta seamana cu harta Dictatului de la Viena si este inacceptabila pentru noi'.

“Ne-am dus la Cotroceni ca sa rupem aceasta stare de nondialog. Pentru mine presedintele Basescu nu a fost deloc relaxat asa cum sustine, fiindca nu poate fi relaxat in fata unor oameni care nu au dosare si nu pot fi santajati. A incercat ceva cu Victor Ponta si cred ca a primit o replica clara', a mai spus Antonescu.

Seful PNL anunta ca prin reorganizarea teritoriala Basescu incearca sa nu mai aiba alegeri in judete: “In teritoriu, presedintele masoara superioritatea clara a USL. Cu baroni, fara baroni... Stie ca nu are sanse prea mari, dar spera ca dand banii doar la opt super baroni pana la alegeri o sa-i mai atraga pe cativa.'

×