x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu vede un mare pericol cu Ponta preşedinte: Se enervează repede şi nu este constant în acţiuni

Crin Antonescu vede un mare pericol cu Ponta preşedinte: Se enervează repede şi nu este constant în acţiuni

08 Mai 2014   •   08:05
Crin Antonescu vede un mare pericol cu Ponta preşedinte: Se enervează repede şi nu este constant în acţiuni

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seara, că unul dintre motive pentru care Victor Ponta nu trebuie să ajungă preşedintele României este că ar fi un pericol ca acesta să aibă control asupra unor servicii sau instituţii judiciare.

Antonescu a susţinut că premierul este o persoană care se enervează foarte repede şi nu este constant în acţiunile sale.

"Devreme ce eu am constatat că domnul Ponta n-a vrut să respecte o înţelegere esenţială, nu doar cu noi ca parteneri, ci cu cetăţenii României, eu nu îmi pot imagina că ar putea ca preşedinte să o facă. Este evident pentru mine un mare pericol ca domnul Ponta să aibă, atâta cât are preşedintele, un punct de putere asupra unor instituţii cum ar fi serviciile sau instituţiile judiciare. Este un mare pericol. E un om care se enervează repede şi când se enervează foloseşte tot ce are în preajmă. Nu văd la domnul Ponta nişte constante, un om politic poate să aibă multe defecte, dar ceea ce e esenţial e ca de câteva lucruri să fii sigur la el", a declarat Antonescu, miercuri seară, într-o emisiune B1 TV.

×
Subiecte în articol: antonescu ponta presedinte