x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Buşoi, candidatul PNL la Primăria Capitalei: Vom veni în săptămânile următoare cu soluţii detaliate pentru Bucureşti

Cristian Buşoi, candidatul PNL la Primăria Capitalei: Vom veni în săptămânile următoare cu soluţii detaliate pentru Bucureşti

09 Dec 2015   •   22:17
Cristian Buşoi, candidatul PNL la Primăria Capitalei: Vom veni în săptămânile următoare cu soluţii detaliate pentru Bucureşti

Europarlamentarul Cristian Buşoi a declarat miercuri seară, după ce colegii din PNL Bucureşti l-au desemnat candidat pentru funcţia de primar al Capitalei, că liberalii vor propune soluţii detaliate în săptămânile următoare pentru administraţia bucureşteană.

"Este o mare responsabilitate. Înţeleg foarte clar care sunt speranţele şi aşteptările colegilor din PNL Bucureşti, dar şi ale electoratului PNL Bucureşti. Bucureştiul este un oraş sufocat de trafic, care are un sistem de încălzire în criză, care va pierde mare parte din banii europeni pe care putea să îi acceseze în exerciţiul financiar care tocmai s-a încheiat. Este o capitală care nu a fost până la capăt condusă. Vom veni în săptămânile următoare cu soluţii detaliate", a precizat Buşoi.

Teodor Atanasiu, copreşedinte al PNL Bucureşti, a subliniat că liberalii au stabilit să desemneze un candidat pentru Primăria Capitalei care să corespundă criteriilor de integritate ale partidului.

"În desemnarea candidatului am avut în vedere câteva lucruri foarte importante. Suntem într-un proces de restructurare internă amplu şi am avut grijă să corespundă în primul rând criteriilor de integritate ale PNL, cele mai dure criterii pe care le are un partid din România. În acelaşi timp, am avut grijă să avem un candidat care să aibă şanse reale de câştig, un potenţial de creştere foarte bun în următoarele luni şi suntem siguri că decizia pe care a luat-o partidul astăzi este decizia de a câştiga cea mai importantă redută în alegerile locale - Primăria Generală a Capitalei", a afirmat Teodor Atanasiu, după şedinţa organizaţiei PNL Bucureşti.

La rândul său, Anca Boagiu, copreşedinte al PNL Bucureşti, a precizat că votul a fost în unanimitate, nu au existat nici abţineri, nici împotriviri.

"Suntem în blockstart, este un moment extrem de important. Îi dorim lui Cristi mult succes şi îl asigurăm de sprijinul întregii organizaţii pentru competiţia în care noi sperăm din toată inima să învingă cu uşurinţă", a adăugat ea.

Sursa - Agerpres

×