x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Preda: Bucureştiul merită ceva mai bun decât Oprescu

Cristian Preda: Bucureştiul merită ceva mai bun decât Oprescu

07 Ian 2012   •   15:34
Cristian Preda: Bucureştiul merită ceva mai bun decât Oprescu

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a afirmat cã nu se dã in lãturi de la bãtãlia pentru Bucuresti, cã PDL trebuie sã anunte un candidat la Primãria Capitalei si cã Sorin Oprescu stã bine in sondaje pentru cã nu are un adversar, informeaza Mediafax.

Intrebat de RFI de ce nu isi anuntã candidatura la Primãria Capitalei, Cristian Preda a rãspuns: "Pentru cã nu poti sã anunti, dacã nu stii metoda, nu poti sã te apuci sã gãtesti, dacã n-ai reteta".

"Nu mã dau in lãturi pentru a participa la aceastã bãtãlie pentru Bucuresti, pentru cã eu consider cã orasul meu, sunt nãscut aici si mã simt bucurestean, orasul meu meritã ceva mai bun decat Oprescu. Haideti sã visãm putin", a mai spus Preda.

Un alt aspirant la postul de primar general este omul de afaceri Irinel Columbeanu, care si-a anuntat intentia de a candida ca independent.

"Ca simplu cetãtean al Bucurestiului fãrã intrerupere in ultimii 52 de ani am curajul sã mã inscriu in competitia de a obtine anul acesta din partea dumneavoastrã increderea necesarã viitorului primar general al Capitalei pentru urmãtorii patru ani", afirmã Columbeanu intr-un filmulet difuzat pe internet.

Antena 3

×
Subiecte în articol: politica