x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Tudor Popescu: Băsescu a dorit în această seară să arate că tot el este PREŞMIERUL României

Cristian Tudor Popescu: Băsescu a dorit în această seară să arate că tot el este PREŞMIERUL României

06 Aug 2012   •   17:18
Cristian Tudor Popescu: Băsescu a dorit în această seară să arate că tot el este PREŞMIERUL României

La mai putin de o ora de la declaratiile facute de presedintele suspendat, Cristian Tudor Popescu a remarcat faptul ca Basescu nu face altceva decat sa profite de convulsiile din cadrul USL.

"Nu stiu, daca lipsa logicii ar provoca alergie, medical vorbind, oamenii de bun simt ar avea blocaje respiratorii. De ce a cerut onorata Curte o luna de zile pentru o operatiune care necesita cateva zile.

Daca CC nu a tinut cont de principii, de spiritul legii, data chiar de ea, daca s-a marginit la aceasta comunicare simpla, pentru ce a mai amanat decizia? Ar fi facut un bine Romaniei, pentru ca fiecare zi din aceasta luna, nu aduce decat pierderi.

Domnul Basescu nu face altceva decat sa profite.

Nu ma intereseaza mizele domnului Ponta si ale USL-ului in numirea noilor ministri, ci ceea ce ofera omului de rand, in regimul bunei guvernari. Domnul Marga este schimbat dupa trei luni, fara a i se reprosa nimic. Tot in regimul bunei guvernari, a fost mutat si Corlatean de la Justitie la Externe.

Doamna Pivniceru stia foarte bine ca are aceasta problema cu CSM, care s-a si concretizat. Mesajul pe care il da Ponta este ca nu stie ce face.

Basescu a dorit in aceasta seara sa arate ca tot el este PRESMIERUL Romaniei. Presedinte si premier in acelasi timp. Basescu se distreaza copios pe tema convulsiilor din USL.

Insa pe tema justitiei, nu se mai joaca. Spune Basescu de domnul chestor, la 24, 48 de ore este ridicat chestorul Manoloiu. Asta spune ca dansul transmite populatiei, dar si unor personaje politice si membri ai aparatului guvernamental mesajul: "De ma voi intoarce, pre multi am sa popresc".

×
Subiecte în articol: basescu cristian tudor popescu