x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristina Pocora renunţă la funcţia de purtător de cuvânt al PNL, după "nereuşita personală" de la Congresul liberalilor

Cristina Pocora renunţă la funcţia de purtător de cuvânt al PNL, după "nereuşita personală" de la Congresul liberalilor

04 Iul 2014   •   11:09
Cristina Pocora renunţă la funcţia de purtător de cuvânt al PNL, după "nereuşita personală" de la Congresul liberalilor

Deputatul PNL Cristina Pocora a decis vineri să se retragă din funcţia de purtător de cuvânt al PNL şi de şef al Departamentului de Comunicare al acestui partid, după 'nereuşita personală' de la Congresul liberalilor, când nu a obţinut un mandat de vicepreşedinte.

'Consider absolut firesc să-mi asum nereuşita personală în aceste alegeri interne. Faptul că nu am primit sprijinul majoritar al colegilor pentru obiectivul propus este de natură, în percepţia mea, să genereze pe viitor o posibilă lipsă de legitimitate a coordonatorului Departamentului de Comunicare al PNL şi a Purtătorului de cuvânt. De aceea, pentru a evita o astfel de situaţie, cred că este de datoria mea şi un gest necesar de decenţă să mă retrag din aceste funcţii', a precizat Pocora într-un comunicat citat de Agerpres. Liberala a adăugat că a fost 'o mare onoare' să poată vorbi în numele PNL şi îi asigură pe colegi că va fi şi în continuare implicată în construcţia acestui partid.

'Congresul PNL a însemnat un nou început de drum. A reprezentat alegerea ca preşedinte al PNL a domnului Klaus Iohannis, dar şi o nouă echipă de conducere. În plus, şi cel mai important, în urma acestui proces, PNL a devenit mai puternic. (...) L-am asigurat pe preşedintele PNL, domnul Klaus Iohannis, şi îi asigur, pe această cale, pe toţi colegii că, indiferent de poziţia din partid, voi munci la fel de mult şi voi rămâne la fel de implicată în construcţia celui mai puternic Partid Naţional Liberal de după Revoluţie', a mai susţinut Pocora.

×
Subiecte în articol: cristina pocora pnl demisie congres pnl