x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Preşedintele Băsescu a decis convocarea de urgenţă a CSAT, vineri, de la ora 11,00

Preşedintele Băsescu a decis convocarea de urgenţă a CSAT, vineri, de la ora 11,00

01 Aug 2013   •   19:02
Preşedintele Băsescu a decis convocarea de urgenţă a CSAT, vineri, de la ora 11,00

Preşedintele Traian Băsescu a decis convocarea de urgenţă a CSAT vineri, 2 august, la ora 11,00, informează Administraţia Prezidenţială, menţionând că în cazul în care premierul Victor Ponta "nu poate răspunde convocării", este invitat, fără drept de vot, vicepremierul Gabriel Oprea, informează agerpres.ro.

"Administraţia Prezidenţială informează că joi, 1 august a.c., la ora 17.05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a Apărare a Ţării (CSAT) a fost depusă o solicitare a Guvernului României pentru convocarea unei şedinţe a CSAT cu privire la Hotărârea de Guvern nr. 526 din 24 iulie 2013 pentru aprobarea condiţiilor principale ale contractului de vânzare de acţiuni între stat, prin Ministerul Transporturilor, în calitate de vânzător, şi Societatea Comercială Grup Feroviar Român S.A., în calitate de cumpărător, având ca obiect transferul dreptului de proprietate asupra unui pachet de acţiuni, reprezentând 51% din capitalul social al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă 'C.F.R. Marfă' - SA", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei emis joi.

Potrivit sursei citate, Traian Băsescu a decis "convocarea de urgenţă a CSAT vineri, 2 august la ora 11,00".

"În cazul în care prim-ministrul Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, nu poate răspunde convocării la şedinţa CSAT este invitat, fără drept de vot, conform legii, domnul viceprim-ministru Gabriel Oprea", se mai arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale. 

×
Subiecte în articol: csat CFR marfa