x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dacian Cioloș a vorbit în Senat despre abuzul ANAF asupra Antena 3. Toate declarațiile sunt LIVE pe www.antena3.ro!

Dacian Cioloș a vorbit în Senat despre abuzul ANAF asupra Antena 3. Toate declarațiile sunt LIVE pe www.antena3.ro!

de Antena 3    |    17 Feb 2016   •   10:52
Dacian Cioloș a vorbit în Senat despre abuzul ANAF asupra Antena 3. Toate declarațiile sunt LIVE pe www.antena3.ro!

Premierul Dacian Cioloș a vorbit, miercuri, în plenul Senatului, despre situația sediilor televiziunilor din trustul Intact. Premierul le-a explicat parlamentarilor cum au fost permise descinderile abuzive ale ANAF, instituție care se află în subordinea Guvernului, în sediile care aparțin Intact Media Group.

 VEZI AICI LIVE ANTENA 3!

Senatul a decis, la propunerea președintelui Călin Popescu-Tăriceanu, să îi solicite premierului Dacian Cioloș să vină, miercuri, în plen, ca să explice acțiunea instituțiilor din subordinea Guvernului la adresa televiziunilor trustului Intact.

Decizia a fost luată marți de senatori cu 70 de voturi pentru, două împotrivă și trei abțineri. Toate grupurile parlamentare s-au exprimat în sprijinul propunerii președintelui Senatului.

Imobilele în care își desfășoară activitatea posturile de televiziune Antena 1 și Antena 3 trebuie evacuate în termen de 5 zile, în urma notificării primite, luni, de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, care pune în executare sentința penală din 2013, rămasă definitivă.

Mai multe detalii, pe antena3.ro!

×