x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dacian Cioloş: Voi păstra aceeaşi structură a Guvernului

Dacian Cioloş: Voi păstra aceeaşi structură a Guvernului

12 Noi 2015   •   23:30
Dacian Cioloş: Voi păstra aceeaşi structură a Guvernului
Sursa foto: Dacian Ciolos (Karina Knapek/Intact Image)

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a precizat joi că va păstra actuala structură guvernamentală.

"Am avut o discuţie cu partidele ca să le prezint priorităţile pe care le avem în vedere, priorităţile mari, pentru că nu o să intrăm în detalii în programul de guvernare. Am vrut să văd care sunt sensibilităţile partidelor politice, fiind conştient că nu o să putem include toate lucrurile în programul de guvernare. Eu lucrez în paralel pe programul de guvernare şi pe identificarea viitorilor miniştri. E firesc că va trebui să las timp miniştrilor după ce îşi preiau portofoliile să vadă ce se poate face", a afirmat Cioloş, la Parlament, după întâlnirea cu reprezentanţi ai PND.

Premierul desemnat a adăugat că, fiind vorba de un guvern de tehnocraţi, majorităţile se vor realiza în Parlament.

"Sunt conştient, fiind un guvern de tehnocraţi, că, dincolo de votul de învestitură, majorităţile se vor constitui în Parlament şi vor trebui negociate pentru fiecare proiect major în parte. Asta va presupune un dialog intens cu partidele politice şi de aceea am vrut să dau tonul de la început. Voi păstra aceeaşi structură a Guvernului", a precizat Cioloş.

Miercuri şi joi, Dacian Cioloş a avut întâlniri cu liderii PNL, PSD, ALDE, UNPR, UDMR, PSRO, MP pentru discuţii despre noul Cabinet şi despre programul de guvernare. 

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: dacian ciolos guvern structura