x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Barna: Astăzi, Parlamentul dă bacalaureatul politic în faţa cetăţenilor

Dan Barna: Astăzi, Parlamentul dă bacalaureatul politic în faţa cetăţenilor

10 Oct 2019   •   11:58
Dan Barna: Astăzi, Parlamentul dă bacalaureatul politic în faţa cetăţenilor
Sursa foto: Lucian Alecu

Preşedintele USR, Dan Barna, a apreciat joi că votul la moţiunea de cenzură reprezintă "un bacalaureat politic al Parlamentului", adăugând că prim-ministrul Viorica Dăncilă conduce "unul dintre cele mai incompetente guverne din ultimii 30 de ani".

"Astăzi, Parlamentul României dă bacalaureatul politic în faţa cetăţenilor. Astăzi, avem şansa să trecem acel examen şi toată România este cu ochii pe noi. Doamnă prim-ministru, nominalizarea dumneavoastră a fost o greşeală. Nu v-am susţinut nici atunci, nu o vom face nici astăzi şi cred că nu este nicio surpriză. Nu aţi fost pregătită în niciun fel pentru funcţia de prim-ministru şi, în acest an şi jumătate, nu aţi învăţat mare lucru, deşi au fost foarte multe oportunităţi. Conduceţi, de departe, unul dintre cele mai incompetente guverne din ultimii 30 de ani", a declarat Barna, în plenul Parlamentului.

Moţiunea de cenzură "Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!" este dezbătută şi votată, joi, în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Dan Barna