x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Barna rămâne la conducerea USR: „Experiența de la prezidențiale și istoria noastră ne îndreptățește să continuăm”

Dan Barna rămâne la conducerea USR: „Experiența de la prezidențiale și istoria noastră ne îndreptățește să continuăm”

de Georgiana Oprea    |    20 Noi 2019   •   15:46
 Dan Barna rămâne la conducerea USR: „Experiența de la prezidențiale și istoria noastră ne îndreptățește să continuăm”

Dan Barna rămâne la conducerea Uniunii Slavați România, în urma votului electronic din interiorul partidului, derulat pe o perioadă de cinci zile. Decizia de a rămâne la conducerea partidului a fost luată cu 75% din voturi. 

„Considerați că Dan Barna ar trebui să își dea demisia de la conducerea USR?” este întrebarea la care au fost inivitați să răspundă online membrii partidului. 75% dintre membrii USR au răspuns negativ la întrebare.

„Experiența de la prezidențiale și toată istoria noastră de trei ani ne îndreptățește și ne obligă având în spate 1.400.000 de votanți acum la prezidențiale să continuăm să consolidăm perspectiva pentru alegerile locale și pentru Guvernarea aceea onestă despre care Alianța USR-PLUS a vorbit constant”, a declarat Dan Barna, miercuri, la USR.

Membrii USR au fost invitaţi să voteze pe parcursul a cinci zile, printr-un sistem de vot electronic, dacă își mai doresc ca liderul partidului Dan Barna să rămână la şefia Uniunii Salvaţi România. Votul de încredere a fost cerut chiar de liderul partidului, după ce mai mulţi colegi din partid i-au cerut să îşi asume eşecul de la prezidenţiale, când Dan Barna s-a clasat pe locul trei, cu 14% din voturi.

×
Subiecte în articol: Dan Barna usr