x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Mihalache, consilier prezidențial: "Ponta a făcut rău inclusiv PSD"

Dan Mihalache, consilier prezidențial: "Ponta a făcut rău inclusiv PSD"

24 Dec 2015   •   22:32
Dan Mihalache, consilier prezidențial: "Ponta a făcut rău inclusiv PSD"
Sursa foto: Victor Ponta / Antena 3

Fostul premier Victor Ponta a primit o replică tăioasă de la Cotroceni, mai exact de la șeful Administrației prezidențiale, după ce a spus că cei care doreau înlăturarea guvernului său erau dispuși să calce ”peste cadavre”.

 
"A ținut să se autovictimizeze, este într-un proces de autovictimizare. Cred că în momentul de față e ultima problema a României ce crede Victor Ponta. E o exagerare din partea lui. Cred că nu are proprietatea termenilor. Președintele nu a forțat căderea Guvernului nici înainte, nici după Colectiv. (...)
 
Premierul Victor Ponta ar fi fost înțelept să demisioneze în momentul în care a apărut problema cu dosarul său, era o vulnerabilitate pentru România.
 
Ponta a făcut rău inclusiv PSD care poate încă era acum la guvernare. El a adoptat o metodă de tergiversare, hai să ne facem că nu se întâmplă. A fost nevoie de o tragedie ca premierul să facă un gest pe care trebuia să îl facă demult", a spus Dan Mihalache.
 
Declarația lui Dan Mihalache a fost comentată joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Fostul premier Victor Ponta a declarat, în primul interviu de la demisia din funcție, că va regreta faptul că nu a terminat unele proiecte și că nu crede că merită "să ții de o funcție călcând peste cadavre", referindu-se declarațiile făcute după incendiul din clubul Colectiv.
 

×