x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Nica (PSD): Obiectivul nostru - buna guvernare și împiedicarea lui Iohannis de a mai câștiga un mandat

Dan Nica (PSD): Obiectivul nostru - buna guvernare și împiedicarea lui Iohannis de a mai câștiga un mandat

02 Sep 2018   •   13:34
Dan Nica (PSD): Obiectivul nostru - buna guvernare și împiedicarea lui Iohannis de a mai câștiga un mandat

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, afirmă că una dintre cele mai importante decizii ale Comitetului Executiv Naţional (CExN) al formaţiunii, care a avut loc sâmbătă, este aceea că social-democraţii vor lupta prin toate mijloacele democratice ca preşedintele Klaus Iohannis să nu mai câştige un nou mandat. 

"Dincolo de orgoliile personale sau de partid, obiectivul nostru numărul unu în perioada următoare este buna guvernare şi împiedicarea lui Iohannis de a mai face rău ţării cu un nou mandat de 5 ani", spune Nica într-un comunicat de presă transmis AGERPRES. 

Acesta subliniază că la CExN s-a evidenţiat că există deplină libertate de expresie în partid şi că fiecare opinie este ascultată şi respectată. 

"Comitetul Executiv Naţional a demonstrat o dată în plus cât de absurde sunt acuzaţiile că PSD este un partid ermetic, condus de o manieră totalitară. Cred că s-a văzut foarte bine că fiecare opinie şi voce a fost ascultată. Şi este şi firesc! Fiecare dintre noi îşi doreşte ce e mai bine pentru viitorul partidului şi al ţării, este normal să există opinii diferite, uneori divergente. Este ridicol că unii adversari interpretează aceste analize interne drept expresii ale unor fragmentări. Sub nicio formă! PSD este un partid viu, matur, şi tocmai aceste analize, aceste momente de reflecţie, sunt esenţiale pentru ca PSD să rămână un partid puternic şi unit", arată Dan Nica.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: dan nica psd