x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu, pe blog: 2015, anul in care Basescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecati de Dumnezeu, dar si de justitie

Dan Voiculescu, pe blog: 2015, anul in care Basescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecati de Dumnezeu, dar si de justitie

01 Ian 2015   •   22:06
Dan Voiculescu, pe blog: 2015, anul in care Basescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecati de Dumnezeu, dar si de justitie

Intr-o postare facuta pe blogul sau, Dan Voiculescu priveste introspectiv peste anul ce a trecut, afirmand ca in 2014 a consemnat apogeului luptei sale impotriva lui Traian Basescu, si ca, desi a pierdut temporar libertatea de miscare si-a pastrat onoarea, demnitatea, respectul si curajul – acele calitati care l-au facut sa lupte, de unul singur, fara compromisuri si pana la capat cu Traian Basescu, Elena Udrea, Emilian Eva, Daniel Constantin si Camelia Bogdan.

Prezentam integral postarea facuta de Dan Voiculescu pe blogul sau - danvoiculescu.net
__________________

De Anul Nou
Aseara am urmarit programele TV ale Antenei 1 si Antenei 3, am ascultat Radio Romantic.
N-am cuvinte sa va explic ce alinare, ce mandrie, ce satisfactie am avut realizand cat de mult s-au deschis acesti nuferi ai maturitatii mele.
Sa rezisti peste 20 de ani intr-o competitie acerba si, de multe ori, nedreapta, este inaltator.
Am avut totusi timp si pentru o introspectie.
In general, m-am simtit bine.
2014 a fost un an greu in care am trait:
– apogeul luptei mele politice cu Basescu Traian,
– atacurile perfide venite din partea E Udrea si M Macovei,
– lipsa de constiinta a lui Emilian Eva, Daniel Constantin si Camelia Bogdan.
Nu este deloc usor, credeti-ma, sa te lupti de unul singur, fara compromisuri, pana la capat, cu toti cei de mai sus si cu institutiile influentate de ei.

Adevarul este ca in orice lupta iti asumi riscuri in numele principiilor pe care le aperi.
Am pierdut, temporar, libertatea de miscare dar mi-am pastrat onoarea, demnitatea, respectul si curajul.

Anul 2015 va fi anul in care Basescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecati de Dumnezeu, dar si de justitie. Acelasi lucru se va intampla si cu acolitii lor (Sorin Oancea, Mihai Craiu, Dan Andronic). Eu nu-mi doresc decat ca justitia sa faca dreptate.
Pentru familia mea, prietenii mei si toti oamenii cu sufletele si constiintele curate sunt convins ca va fi un an bun, plin de bucurii si realizari.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

×