x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu - Basescu, acuzat de iresponsabilitate

Dan Voiculescu - Basescu, acuzat de iresponsabilitate

de Dana Piciu    |    23 Feb 2007   •   00:00
Dan Voiculescu - Basescu, acuzat de iresponsabilitate

Presedintele PC, Dan Voiculescu, a catalogat ieri afirmatiile sefului statului cu privire la "valizele de bani" drept "iresponsabile".

"Noi nu acceptam ca presedintele romanilor sa fie iresponsabil. Ma refer la faptul ca domnul presedinte cunostea ca se plimba valizele cu bani catre ministerul condus de Codrut Seres si nu a luat masuri, iar acum vine si afirma la un post de televiziune ca domnia sa cunostea acest lucru. Unde in lumea asta se mai intampla o astfel de gogomanie? De ce nu i-a arestat pe cei care veneau cu valizele cu bani sau pe cei care primeau valizele cu bani?", a intrebat Dan Voiculescu.

DEMITERE. Pe de alta parte, PC cere in continuare demiterea ministrului Justitiei, indiferent de decizia Curtii Constitutionale, dar nu va participa la greva parlamentara pe care are de gand PRM sa o intreprinda, pentru ca "parlamentarii Romaniei nu au dreptul la greva". Conservatorii vor sprijini motiunile simple pe care PSD a anuntat ca le va initia impotriva ministrilor PD, iar prima care are acordul lor va fi la adresa ministrului Invatamantului. Dan Voiculescu a mai precizat ca PC a strans semnaturile necesare pentru formarea unei comisii parlamentare de ancheta care sa analizeze formarea si folosirea fondurilor de 2% din privatizare pentru construirea de locuinte pentru pensionarii evacuati din casele nationalizate. In perioada urmatoare, conservatorii vor avea intalniri cu comunitatea oamenilor de afaceri romani, pentru a le explica si argumenta motivele pentru care au propus infiintarea "fondului de solidaritate" pentru anumite categorii de persoane.

×
Subiecte în articol: politic dan