x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu: "Romanii nu pot fi pacaliti la nesfarsit de Basescu"

Dan Voiculescu: "Romanii nu pot fi pacaliti la nesfarsit de Basescu"

03 Feb 2007   •   00:00
Dan Voiculescu: "Romanii nu pot fi pacaliti la nesfarsit de Basescu"

Biroul de Presa al Partidului Conservator a fost imputernicit sa dea ieri publicitatii urmatoarea declaratie de presa a presedintelui Dan Voiculescu:

"Consider ca exercitiile permanente de imagine ale presedintelui Basescu devin din ce in ce mai evidente pentru toti romanii.

Eliberarea celor doi cetateni romani retinuti in Irak la numai o zi dupa ce Traian Basescu a reusit sa se «concentreze» pe problema lor nu mai starneste decat rasul unui popor care nu mai poate fi pacalit la nesfarsit cu rolul de salvator al neamului jucat pana acum cu succes de un presedinte ipocrit. Din nefericire pentru romani, seful statului se dovedeste de la o zi la alta tot mai confuz, ezitant si depasit de inaltele atributii care-i revin.

Din nefericire pentru el, nici macar singurul lucru la care se pricepea, cultivarea propriei imagini, nu-i mai reuseste ca pe vremuri.

De data aceasta, romanii au vazut diferenta enorma dintre Basescu de acum doi ani, care iesea in prima linie in criza ziaristilor rapiti, si Basescu de zilele trecute, incurcat in amnezii si obligat sa-si asume ineficienta institutiilor pe care le conduce si nepasarea personala fata de situatia grava a doi cetateni romani.

Partidul Conservator cere in continuare demisia sefului SIE, Claudiu Saftoiu, si se declara gata sa acorde asistenta juridica celor doi romani daca vor dori sa-i actioneze in judecata pe responsabilii institutiilor statului care si-au facut cu intarziere datoria fata de ei.

Apreciez rolul jucat de mass-media, care au avut o contributie importanta la rezolvarea situatiei critice a celor doi cetateni romani, reusind sa puna in miscare institutiile greoaie si ineficiente ale statului roman".
×
Subiecte în articol: politic