x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă anunţă că liderii judeţeni ai PSD care nu obţin scorul fixat la prezidenţiale, trebuie să demisioneze

Dăncilă anunţă că liderii judeţeni ai PSD care nu obţin scorul fixat la prezidenţiale, trebuie să demisioneze

21 Iul 2019   •   09:02
Dăncilă anunţă că liderii judeţeni ai PSD care nu obţin scorul fixat la prezidenţiale, trebuie să demisioneze

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat sâmbătă, că fiecare organizaţie din ţară va avea de obţinut un scor la alegerile prezidenţiale, care urmează să fie fixat, în caz contrar, liderii locali vor trebui să demisioneze după alegeri.

Întrebată dacă organizaţiile locale vor avea fixată o ţintă pentru alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă a răspuns: "Da. Încă nu am stabilit procentul pentru fiecare organizaţie, dar acest lucru este este un act de normalitate. Atunci când eşti ales, îţi asumi o responsabilitate. Şi cred că această responsabilitate trebuie să şi-o asume fiecare organizaţie, pentru că nu putem obţine victoria pe care ne-o dorim dacă nu vom avea o implicare a tuturor organizaţiilor. Fiecare organizaţie judeţeană va avea un target, îşi va asuma acest target, pentru că aşa cum preşedintele partidului, conducerea partidului, îşi asumă anumite lucruri, această asumare trebuie să meargă până la nivelul fiecărei comunităţi", a explicat Viorica Dăncilă.

Întrebată ce se va întâmpla cu liderii care nu vor atinge obiectivul fixat, Dăncilă a precizat că "în mod normal trebuie să îşi dea demisia". "Atunci când îţi asumi un lucru, trebuie să-l duci la bun sfârşit", a adăugat preşedintele PSD.

Premierul Viorica Dăncilă a fost prezentă sâmbătă la Conferinţa de alegeri a PSD Sibiu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă