x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă: Credinţa mea este că moţiunea de cenzură nu va trece

Dăncilă: Credinţa mea este că moţiunea de cenzură nu va trece

01 Sep 2019   •   13:43
Dăncilă: Credinţa mea este că moţiunea de cenzură nu va trece
Sursa foto: Sursă: Facebook Viorica Dăncilă

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a afirmat duminică, la Mamaia, că are credinţa că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului nu va trece pentru că în Parlament sunt "oameni de bună credinţă" şi nu există alternativă.

"Legat de cedarea guvernării, nu o să plecăm de la guvernare. Oamenii în 2016 ne-au dat votul lor de încredere, nu avem voie să îi dezamăgim. Unii care acum ne dau lecţii şi-au dat demisia la prima adiere de vânt. Eu nu o să îmi dau demisia, nu vreau să vă dezamăgesc nici pe dumneavoastră, nici pe cei care cred în noi", le-a transmis premierul pensionarilor PSD.

Ea a susţinut că dacă moţiunea de cenzură va trece, va respecta votul Parlamentului şi va trece în opoziţie, dar are credinţa că acest lucru nu se va întâmpla.

"Dacă în Parlamentul României se va depune moţiune şi această moţiune va trece, respect votul din Parlamentul României, dar ne vom bate şi în opoziţie în această situaţie. Credinţa mea este că moţiunea nu va trece, că sunt în Parlamentul României oameni de bună credinţă care văd că nu există altă alternativă, că (...) nu putem înlocui un guvern cu un program politic cu nimic, că atacurile la adversar nu ţin locul unui program de guvernare şi eu cred că vom merge înainte, că alături de dumneavoastră vom câştiga alegerile prezidenţiale. După 15 ani Partidul Social Democrat va avea un preşedinte social-democrat, vom avea un guvern social-democrat şi vom putea împreună să rezolvăm toate lucrurile pe care până acum nu le-am putut rezolva", a mai spus Viorica Dăncilă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: viorica dancila motiune de cenzura