x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă: Dacă ALDE ar fi fost la guvernare fără PSD, eu nu aş fi votat o moţiune de cenzură; e dezamăgitor

Dăncilă: Dacă ALDE ar fi fost la guvernare fără PSD, eu nu aş fi votat o moţiune de cenzură; e dezamăgitor

30 Aug 2019   •   21:52
Dăncilă: Dacă ALDE ar fi fost la guvernare fără PSD, eu nu aş fi votat o moţiune de cenzură; e dezamăgitor

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, vineri, că este "dezamăgitor" faptul că liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a spus că va vota o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, menţionând că ea nu ar fi votat o moţiune dacă ALDE ar fi fost la guvernare, fără PSD.

Întrebată în legătură cu afirmaţia lui Călin Popescu-Tăriceanu că va vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, Dăncilă a spus: "Întrebaţi-l dumneavoastră. Pentru mine este dezamăgitor. Eu vreau să vă spun un lucru: dacă ALDE ar fi fost la guvernare acum, fără PSD, eu nu aş fi votat o moţiune împotriva ALDE, pentru că doi ani şi jumătate am mers pe acelaşi drum".

"Cred eu că poate au fost şi lucruri bune şi lucruri mai puţin bune, ni le-am asumat cu toţii. Nu cred că acest lucru este un lucru constructiv. Este opinia domniei sale, eu îi respect opinia, eu vă spun că nu aş fi făcut acest lucru", a adăugat Dăncilă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ALDE PSD