x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă, despre datoriile financiare ale PSD: Cred că nu este nimic care să creeze semne de întrebare

Dăncilă, despre datoriile financiare ale PSD: Cred că nu este nimic care să creeze semne de întrebare

04 Dec 2019   •   21:30
Dăncilă, despre datoriile financiare ale PSD: Cred că nu este nimic care să creeze semne de întrebare

Fostul preşedinte al PSD Viorica Dăncilă a declarat miercuri că în privinţa datoriilor financiare pe care le are partidul "nu este nimic care să creeze semne de întrebare".

"Bun, au fost datorii şi înainte, sunt şi acum, au fost şi datorii care au fost preluate, eu cred că se va face o inventariere a datoriilor şi cred că nu este nimic care să creeze semne de întrebare (...). Nu am o evidenţă clară, eu cred şi sunt sigură că există document pentru fiecare cheltuială făcută la partid, nimeni nu şi-ar fi permis să facă o cheltuială care să nu fie dublată de actele justificative", a afirmat Viorica Dăncilă la finalul şedinţei CExN al PSD, întrebată despre "datoriile mari" înregistrate de PSD.

Ea a precizat că nu are de unde să ştie situaţia exactă a datoriilor înregistrate în campania pentru alegerile prezidenţiale, dar şi-a exprimat convingerea că se va face, cu toate documentele, "justificarea" acestor datorii.

Întrebată despre decizia unei instanţe din Iaşi care obligă PSD să precizeze suma plătită pentru o deplasare cu elicopterul a sa în judeţul Iaşi, Viorica Dăncilă a răspuns: "A fost un drum cu elicopterul, a fost plătit din banii de la partid, eu cred că ar trebui să facă mai multe cercetări legate de anumite persoane care au folosit bani publici".

"Eu nu am folosit bani publici, deci acest lucru îl justific în faţa colegilor de la partid, nu este nimic care să fie ascuns, dar eu ştiu alte persoane care au folosit bani publici, dar nu au fost sancţionate", a completat ea. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă