x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă despre social-democraţii care ar putea vota moţiunea: Nimeni nu-i va ierta dacă vor trăda

Dăncilă despre social-democraţii care ar putea vota moţiunea: Nimeni nu-i va ierta dacă vor trăda

10 Oct 2019   •   09:49
Dăncilă despre social-democraţii care ar putea vota moţiunea: Nimeni nu-i va ierta dacă vor trăda
Sursa foto: Lucian Alecu

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, susţine că social-democraţii care vor vota joi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului se vor compromite politic şi nu vor fi iertaţi dacă vor trăda "partidul care i-a adus în Parlament".

"Eu cred că acest lucru îi va compromite din punct de vedere politic, dacă fac acest lucru, mai ales având în vedere semnalele primite din teritoriu. Cred că nimeni, nu este vorba de membrii partidului sau de parlamentari, nimeni nu-i va ierta dacă astăzi vor trăda partidul care i-a făcut, i-a adus în Parlamentul României", a spus Dăncilă, la Palatul Parlamentului, înaintea dezbaterii şi votului pe moţiunea de cenzură, întrebată cu privire la eventuala situaţie în care social-democraţi vor vota împotriva Guvernului.

Ea a reiterat că nu are emoţii şi că are încredere că moţiunea nu va trece de votul parlamentarilor.

"Înlocuim actualul Guvern cu ce? Nu au program de guvernare, nu ştim cine vine la guvernare şi cred că acest lucru spune multe", a afirmat preşedintele PSD.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: viorica dancila motiune de cenzura