x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă - mesaj Firea: Când ieşi în public şi îţi ataci preşedintele, acest lucru se face pentru imagine

Dăncilă - mesaj Firea: Când ieşi în public şi îţi ataci preşedintele, acest lucru se face pentru imagine

21 Iul 2019   •   15:10
Dăncilă - mesaj Firea: Când ieşi în public şi îţi ataci preşedintele, acest lucru se face pentru imagine

Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis duminică primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, că discuţiile despre candidatura la alegerile prezidenţiale trebuie avute în forurile statutare ale PSD, adăugând că atunci când cineva iese în spaţiul public şi îşi atacă preşedintele partidului o face pentru imagine.

"Nu am să fac eu ceea ce dezaprob la doamna Firea. Consider că ceea ce avem de discutat trebuie să se facă în forurile statutare ale partidului, pentru că, dacă vrei cu adevărat ca acest partid să obţină rezultate bune, trebuie să ai discuţii cu colegii tăi în interiorul Biroului Permanent Naţional, în interiorul Comitetului Executiv Naţional. Atunci când ieşi în spaţiul public şi îţi ataci colegii sau preşedintele partidului, nu contează, acest lucru se face doar pentru imagine şi nu pentru că vrei într-adevăr să obţii un rezultat pentru partid. O să răspund tuturor acestor acuzaţii în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Aşa cum cer fiecărui membru de partid, aşa voi proceda şi eu", a declarat Dăncilă, într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti.

Ea a spus că va avea discuţii şi cu liderii altor partide şi cu sindicatele pentru a crea "un bloc de susţinere" pentru prezidenţiale.

"Voi discuta şi cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Ponta. Aşa cum spunea domnul preşedinte PSD Prahova, Bogdan Toader, avem nevoie de alianţe, avem nevoie de discuţii. Vom discuta cu liderii celor două partide, unul dintre partide e partenerul nostru de coaliţie, partenerul nostru de guvernare şi alături de noi vrem să mai vină şi alte partide, chiar dacă nu sunt partide parlamentare, PNŢCD, Partidul Ecologiştilor din România, vrem să reluăm discuţiile cu sindicatele, pentru că suntem un partid de stânga şi trebuie să cooperăm cu sindicatele, cu organizaţii neguvernamentale, vrem să facem un bloc de susţinere mult mai amplu pentru alegerile prezidenţiale", a explicat Dăncilă.

Gabriela Firea a anunţat sâmbătă, la România TV, că intră în competiţia internă pentru prezidenţiale deoarece lucrurile nu merg în "direcţia bună" pentru PSD.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: viorica dancila gabriela firea