x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă: Nu cred că sunteți de acord cu alegerile anticipate

Dăncilă: Nu cred că sunteți de acord cu alegerile anticipate

10 Oct 2019   •   13:06
Dăncilă: Nu cred că sunteți de acord cu alegerile anticipate
Sursa foto: Lucian Alecu

Parlamentarii USR şi ai Opoziţiei nu sunt de acord cu alegerile anticipate, a susţinut premierul Viorica Dăncilă, la dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiate de PNL.
"Aţi spus că vreţi alegeri anticipate. Stimaţi colegi, votaţi moţiunea, votaţi alegerile anticipate? Să vă aud ! Sunteţi de acord cu alegerile anticipate? Eu nu cred. Şi aş vrea să vină aici o propunere de alegeri anticipate şi românii să se uite câţi dintre dumneavoastră care astăzi spuneţi "da" veţi şi vota pentru alegerile anticipate. Haideţi să fim corecţi până la capăt, că nu veţi fi de acord cu acest lucru şi că sunteţi pentru alegeri la termen", a spus aceasta prim-ministrul în intervenţia finală la dezbaterile pe moţiune.

În opinia sa, preşedintele USR, Dan Barna, se subordonează candidatului la prezidenţiale Klaus Iohannis. "Domnul Barna, poate nu vă daţi seama, dar prin acest joc, prin acest scop (alegerile anticipate - n.r.) vă subordonaţi definitiv candidatului Klaus Iohannis. Cred că trebuie să luaţi în calcul şi acest lucru şi sper ca perioada viitoare să nu confirme această afirmaţie", a adăugat liderul PSD.

AGERPRES

×