x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă: Numirea Rovanei Plumb în funcţia de comisar european este o reuşită pentru România

Dăncilă: Numirea Rovanei Plumb în funcţia de comisar european este o reuşită pentru România

09 Sep 2019   •   14:56
Dăncilă: Numirea Rovanei Plumb în funcţia de comisar european este o reuşită pentru România

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, susţine că "numirea Rovanei Plumb în funcţia de comisar european din partea României" reprezintă o reuşită pentru ţara noastră.

"Numirea Rovanei Plumb în funcţia de comisar european din partea României este o reuşită pentru ţara noastră. Este dovada şi expresia încrederii pe care preşedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, o are în capacitatea României şi a comisarului desemnat de a exercita cu succes acest mandat", scrie Dăncilă, luni, pe Facebook.

Preşedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi-a dat luni acordul în ceea ce priveşte lista comisarilor desemnaţi de statele membre, ce i-a fost pusă la dispoziţie de Consiliul Uniunii Europene, listă pe care din partea României figurează Rovana Plumb.

Potrivit unui comunicat de la Bruxelles, acceptul formulat de viitoarea şefă a executivului comunitar vine după o serie de interviuri oficiale pe care aceasta le-a susţinut în ultimele săptămâni cu fiecare dintre persoanele propuse de statele membre drept candidaţi la postul de comisar european.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: viorica dancila