x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă: Remanierea trebuie să aibă loc, vom avea o şedinţă a CEx şi vom decide

Dăncilă: Remanierea trebuie să aibă loc, vom avea o şedinţă a CEx şi vom decide

16 Mai 2019   •   18:39
Dăncilă: Remanierea trebuie să aibă loc, vom avea o şedinţă a CEx şi vom decide

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, la Târgu Mureş, că remanierea guvernamentală trebuie să aibă loc şi că decizii în acest sens se vor lua într-o şedinţă a Comitetului Executiv al PSD.

"Am văzut răspunsul dat de domnul preşedinte, un răspuns care arată că s-a referit doar la oportunitate, oportunitatea aparţine primului-ministru, mă aşteptam să fie probleme de legalitate pentru că aşa trebuia să arate motivarea. Vom avea o şedinţă a Comitetului Executiv şi vom lua decizii în ceea ce priveşte remanierea. Remanierea trebuie să aibă loc avem trei miniştri interimari", a declarat Dăncilă, întrebată când va avea loc remanierea guvernamentală, în condiţiile în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declarase anterior că pentru el subiectul este închis deocamdată, până după alegerile europarlamentare.

Premierul a fost întâmpinată la Târgu Mureş, de circa 100 de protestatari, care au huiduit-o şi i-au cerut "să renunţe la Dragnea".

Aceştia au arătat că au venit să îi transmită premierului că nu le place cum conduce ţara şi să protesteze împotriva modului în care se prezintă sistemul de sănătate din România, pancartele expuse de aceştia la intrarea în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş având înscris "Viorico, Mureşul nu te vrea!", "PSD=Cancerul sistemului de sănătate", "Unde sunt spitalele regionale promise?".

Premierul Viorica Dăncilă, însoţită de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, efectuează, joi, o vizită în judeţul Mureş, având programate o serie de întâlniri cu oficialităţile judeţene şi cu medici, la Spitalul Clinic Judeţean de urgenţă din Târgu Mureş.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: dancila remaniere CEx