x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dâncu: Victoria lui Victor Ponta a pus capăt vanghelizării în PSD

Dâncu: Victoria lui Victor Ponta a pus capăt vanghelizării în PSD

21 Feb 2010   •   00:00

Vasile Dâncu, unul dintre liderii Grupului de la Cluj din PSD, consideră că alegerea lui Victor Ponta în funcţia de preşedinte al PSD a pus capăt "vanghelizării" în partid, afirmând că marea provocare a noului preşedinte este "să trezească partidul pentru mersul înainte".

"Sunt bucuros că a câştigat un prieten şi cred că prin victoria lui Ponta s-a pus capăt vanghelizării în PSD. Nu a fost, însă, un proces de trezire, de iluminare a partidului, pentru că dacă ne uităm la echipa de vicepreşedinţi şi chiar desfăşurarea Congresului au arătat că partidul nu are un climat schimbat, şi nu are, încă, un nou suflu. Mircea Geoană şi Marian Vanghelie au blocat evoluţia PSD şi marea provocare a lui Ponta va fi să trezească partidul pentru mersul înainte", a declarat Vasile Dâncu.

Dâncu a precizat că membrii Grupului de la Cluj din PSD îl vor sprijini pe Ponta în măsura în care acesta le va solicita explicit sprijinul.

El s-a declarat convins că noul preşedinte al PSD "nu va fi condus de nimeni" şi i-a recomandat să se ocupe, cu prioritate, de descentralizarea PSD.

×
Subiecte în articol: politic