x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Daniel Constantin: Cseke Attila nu a acceptat să fie părtaş la îngroparea sistemului de sănătate

Daniel Constantin: Cseke Attila nu a acceptat să fie părtaş la îngroparea sistemului de sănătate

04 Aug 2011   •   13:06
Daniel Constantin: Cseke Attila nu a acceptat să fie părtaş la îngroparea sistemului de sănătate

Ministrul Cseke Attila trebuie felicitat pentru ca nu a acceptat sa fie partas la ingroparea sistemului de sanatate, a declarat presedintele PC, Daniel Constantin.

"Sunt foarte multi ministri si foarte multi parlamentari care sunt frustrati ca se iau decizii fara ei si sunt nevoiti sa le sustina. Niciunul insa nu a avut curajul sa iasa din rand. Tocmai de aceea cred ca este de felicitat Cseke Attila. Nu a acceptat sa fie partas la ingroparea sistemului de sanatate. Sper ca UDMR sa realizeze, in al 12-lea ceas, ca asa vor fi tratati in continuare, de partenerii lor de guvernare, Basescu si PDL", a spus liderul PC, potrivit Agerpres.

"Practic, prin aceasta demisie PDL si Basescu au ales sa gireze un sistem sanitar in care banii merg la partid pentru campania electorala, in loc sa merga la sistemul de sanatate. PDL va ramane in istorie un partid care a pus pe primul loc interesul personal in locul interesului romanilor", a mai spus Daniel Constantin.

×