x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică De ce a amânat ,,cu celeritate” Iohannis sedința CSAT?!

De ce a amânat ,,cu celeritate” Iohannis sedința CSAT?!

de Dan Constantin    |    29 Ian 2017   •   14:01
De ce a amânat ,,cu celeritate” Iohannis sedința CSAT?!
Sursa foto: Facebook.com
Noua piedică pusă de presedintele Iohannis programului de guvernare este concentrată pe amânarea bugetului pentru 2017. Sedința de guvern de vineri, 27 ianuarie, putea adopta proiectul de buget și fara avizul consultativ al CSAT, conform precedentului de anul trecut.
 
Cioloș a obținut avizul CSAT pentru bugetul pe 2016, A DOUA ZI DUPĂ CE SE APROBASE BUGETUL ÎN SEDINȚA DE GUVERN.
 
Presedintele putea convoca CSAT CHIAR ȘI VINERI DUPĂ AMIAZĂ, asa încât comisiile de specialitate ale Parlamentului să înceapă dezbaterile sâmbătă, pentru a se câștiga timp.
 
Iohannis a convocat ,,cu celeritate” sedința CSAT abia marti, 31 ianuarie, PROVOCAND DELIBERAT O ÎNTÂRZIERE DE O SAPTĂMÂNĂ  în programul anunțat de Guvern și Parlament pentru votatrea Legii bugetului.
 
Iohannis NU A CONVOCAT CSAT VINERI DUPĂ AMIAZA PENTRU CA AVEA PROGRAMATĂ OBISNUITA PLECARE DE SFÂRȘIT DE SAPTĂMÂNĂ LA SIBIU.
 
La Sibiu, se desfăsoară în perioada 27-29 ianuarie manifestări pentru comemorarea a 500 de ani de la inițierea reformei lui  Martin Luther în Biserica Evanghelică. La programul anunțat de organizatori s-a atașat și familia Iohannis.
 
În plus, duminică este programat la Sibiu un miting de protest antiguvernamental la care nu este sigur dacă participă și Klaus Iohannis, la fel ca saptămâna trecută... la București. 

×
Subiecte în articol: klaus iohannis csat